Bestil tid
Har du brug for hjælp?

Telefon 64 47 12 20
Mail kontakt@tandcenter.dk

Telefontid Mandag til fredag kl. 08.15-11.30 og 13.30-15.00

Klinikken holder lukket:

Udover alm. helligedage, 10/5, 5/6, 23/12 2024Tandlægehus for hele familien

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Sandheden bag et flot smil er ikke bare en tilfældig og kortsigtet reparation af ødelagte tænder. Hos os er et flot smil resultatet af den langsigtede og målrettede behandling, vi planlægger for alle vores patienter.

Vi er et moderne tandlægehus, der har alle specialer samlet, og hvor du kan få udført alle former for behandling. Vi ønsker at give en komplet tandbehandling, der sætter nye standarder for holdbarhed og velfungerende kvalitet til alle vores patienter – store som små.

Vi er ikke en del af en kapitalkæde, og kan derfor agere som et selvstændigt uafhængigt tandlægehus, hvor kvalitet, faglige kompetencer og professionel tandpleje er i højsædet.

Vi startede selvstændig klinik i 1997 og flyttede efter få år til vores nuværende lokaler. Vi er glade for og stolte af at kunne møde jer med et hold dygtige og engagerede medarbejdere indenfor alle vores specialer.

Dialog er et vigtigt omdrejningspunkt for os, og vil altid gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger. Er du i tvivl om noget eller har du forslag til hvad vi kan gøre endnu bedre – så er I altid meget velkomne.