Bestil tid
Har du brug for hjælp?

Telefon 64 47 12 20
Mail kontakt@tandcenter.dk

Telefontid Mandag til fredag kl. 08.15-11.30 og 13.30-15.00

Finansiering

Vi hjælper med din finansiering

Højfyns Tandcenter kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din optimale tandbehandling.

Vi tilbyder rente- og gebyrfrit lån til tandbehandling. Lånet kan tilbydes over 12, 18 eller 24 måneder, og der er ingen skjulte omkostninger.

Ansøg om et Rente-& Gebyrfrit lån over enten 12, 18 eller 24 måneder og der er ingen skjulte omkostninger.

Rente- og gebyrfrit lån – ansøg her

Beregn din ydelse her

Det er nemt!
Udfyld ansøgningsformularen og klik: send ansøgning.
Ansøg her

1. SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.
2. Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives enten digitalt via NemID eller med en fysisk underskrift.
3. Ved digital underskrift via NemID returneres svaret automatisk til SPARXPRES. Vælger du at underskrive med en fysisk underskrift, skal gældsbrevet returneres til SPARXPRES pr. post.
4. Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Højfyns Tandplejecenter og du er klar til at få foretaget din optimale tandbehandling.

Diverse øvrige oplysninger – omkostninger, gebyrer, renter m.v. pr. 1. juli 2016 Rente-& Gebyrfrit lån:

– Rente pr. md. er 0,00 % svarende til en årlig fast debitorrente på 0,00 %
– Månedsgebyr 0 kr. Oprettelsesgebyret 0 kr.

Øvrigt:

– Tilbagebetaling sker via BS. Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende girokort opkræves et gebyr på 25 kr. pr. stk.
– Gebyr for aftaleændring 100 kr. Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter koster 400 kr.
– Gebyr for rykkerskrivelse 100 kr.

Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet – herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42% svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16%. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.

Fortrydelsesret og klageadgang: Du har ret til at fortryde kreditaftalen indenfor 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henvises til SPARXPRES hjemmeside: www.sparxpres.dk.

Afbud og udeblivelser:
Såfremt du bliver forhindret i at komme til aftalt undersøgelse eller behandling, bedes du venligst meddele dette til klinikken senest dagen før den aftalte tid.
Vi har dermed mulighed for at tilbyde tiden til en anden patient på vores venteliste.

Ved manglende afbud ser vi os nødsaget til at pålægge et udeblivelses-gebyr på 251 kr. for en undersøgelsestid og op til 436 kr. for en behandlingstid. Disse gebyrer er i henhold til gældende sygesikringsoverenskomst.

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Medlemskab af Sygeforsikringen Danmark (link) kan i mange tilfælde være en rigtig god idé. Vi indberetter automatisk dine regninger til Danmark, hvis du har oplyst om dit medlemskab.

Hør nærmere når du er på klinikken næste gang, eller kontakt gerne Danmark direkte.