Økonomisk overblik

Som patient hos os ved du altid, hvad din behandling koster. Vi ønsker at gøre det nemt for vores patienter at vælge den optimale løsning. Både når det gælder æstetik, praktik og økonomi.

Priser og finansiering

Det er vigtigt at du altid er tryg og velinformeret hos din tandlæge. Det gælder også i forhold til prisen på din behandling. Vi giver derfor altid et prisoverslag forud for enhver større behandling.

En lang række ydelser er fastsat i overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og Danske Regioner og vil derfor være ens ved alle tandlæger. Det gælder bl.a. undersøgelse, tandrensning, røntgenbilleder og parodontosebehandling. Prisen for andre ydelser kan dog variere mellem tandlæger, og vil altid bero på en individuel vurdering.
Du kan se et udvalg af vores priser her.

Prisliste...

Højfyns Tandplejecenter kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din optimale tandbehandling.
Et tilbud om finansiering
Vi tilbyder rente- og gebyrfrit lån til tandbehandling. Lånet kan tilbydes over 12, 18 eller 24 måneder, og der er ingen skjulte omkostninger.

Ansøg om et Rente-& Gebyrfrit lån over enten 12, 18 eller 24 måneder og der er ingen skjulte omkostninger.

Rente & Gebyrfrit Lån Ansøg her….

Beregn din ydelse klik her….

Det er nemt!
Udfyld ansøgningsformularen og klik: send ansøgning.

  1. SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.
  2. Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives enten digitalt via NemID eller med en fysisk underskrift.
  3. Ved digital underskrift via NemID returneres svaret automatisk til SPARXPRES. Vælger du at underskrive med en fysisk underskrift, skal gældsbrevet returneres til SPARXPRES pr. post.
  4. Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Højfyns Tandplejecenter og du er klar til at få foretaget din optimale tandbehandling.

Diverse øvrige oplysninger - omkostninger, gebyrer, renter m.v. pr. 1. juli 2016 Rente-& Gebyrfrit lån:

  • Rente pr. md. er 0,00 % svarende til en årlig fast debitorrente på 0,00 %
  • Månedsgebyr 0 kr. Oprettelsesgebyret 0 kr.

Øvrigt:

  • Tilbagebetaling sker via BS. Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende girokort opkræves et gebyr på 25 kr. pr. stk.
  • Gebyr for aftaleændring 100 kr. Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter koster 400 kr.
  • Gebyr for rykkerskrivelse 100 kr.

Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet - herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42% svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16%. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.

Fortrydelsesret og klageadgang: Du har ret til at fortryde kreditaftalen indenfor 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henvises til SPARXPRES hjemmeside: www.sparxpres.dk.

Afbud og udeblivelser:
Såfremt du bliver forhindret i at komme til aftalt undersøgelse eller behandling, bedes du venligst meddele dette til klinikken senest dagen før den aftalte tid.
Vi har dermed mulighed for at tilbyde tiden til en anden patient på vores venteliste.

Ved manglende afbud ser vi os nødsaget til at pålægge et udeblivelses-gebyr på 251 kr. for en undersøgelsestid og op til 436 kr. for en behandlingstid. Disse gebyrer er i henhold til gældende sygesikringsoverenskomst.

(c) Copyright 2012 Højfyns Tandplejecenter